Zbor članov društva 2010

Zaradi nekaterih okoliščin smo letošnji zbor članov sklicali po hitrem postopku; tako se je zgodil namesto konec marca že 3. marca. Ker ni volilno leto, sklic ne zahteva posebnih priprav, poročila pa so bila tako že pripravljena.

Dobili smo se torej 3. 3. 2010 ob 19.00 pri Križniču. Sklepčnost ni bila vprašljiva, saj se nas je nabralo 29 članov, pridružil pa se nam je tudi župan g. Andrej Maffi.

Pod vodstvom delovnega predsedstva s Simeonom na čelu je vse teklo dokaj hitro. Malo daljše je bilo poročilo predsednika o delu v letu 2009, kjer smo dejansko postorili marsikaj (igrali Doktorja, naštudirali in gostovali z Ni res … pa le verjamem, začeli študij novega komada Dan oddiha, izpeljali Gledališče na Kontradi in še kaj).

Po sprejemu poročil je predsednik predstavil plan za leto 2010, ki predvideva dejavnosti v enakem obsegu, dodatno naj bi Gledališču na Kontradi priključili glasbeni koncert kot zaključek.

Uradnemu delu je sledilo prijetno druženje do poznih ur.

Zapisnik Zbora članov Gledališkega društva Kontrada Kanal 2010