Select Page

Zbor članov društva 2004

Pred novim letom, ko bi lahko praznovali drugo obletnico našega društva, smo sklicali redni letni občni zbor, ki je bil tokrat tudi volilni, saj je organom društva potekel mandat. Zbrali smo se v Gostišču Križnič 26. 11. 2004 ob 18.00.

Med 28 prisotnimi je bilo tudi nekaj predstavnikov drugih društev in organizacij (Občina Kanal ob Soči, OŠ Kanal, KKM, KD Svoboda Deskle).

Uradni del občnega zbora je brez problemov spravil pod streho Franc Krnel; vsebinsko bi vse pomembnejše ugotovitve in sklepe lahko strnili v tri točke:

  • poročilo o delu v preteklem letu (19 ponovitev Naših treh angelov, uspešna uresničitev srečanja Gledališče na Kontradi, izvedba občinske proslave, oblikovanje spletne strani društva, izlet v Firence);
  • izvolitev društvenih organov (vsem organom se je podaljšal mandat za dve leti);
  • predstavitev programa (postavitev nove predstave – Nergača in kakšnih dvajset ponovitev, organizacija Gledališča na Kontradi, sodelovanje z OŠ Kanal).

Uradnemu delu je sledilo druženje ob hrani in pijači, za zabavo pa je poskrbela Barbara, ki je pripravila s parodijo začinjen kolaž odlomkov iz Naših treh angelov.

Kontakt

Gledališko društvo Kontrada Kanal
p.p. 25
5213 Kanal

tel.: 031 407 226

e-naslov:
agd@drustvo-kontrada.si

 

 

OBČINA