LOGO-GnK12

Gl-St

Z otvoritveno predstavo  letošnjega Gledališča na Kontradi so smo lahko zelo zadovoljni. Na Kontradi se je nabralo 270 gledalcev, ki že dobro poznajo igralce iz Štandreža in jim zaupajo – tudi tokrat upravičeno, saj so lahko uživali v izvrstni izvedbi komedije Cvetje hvaležno odklanjamo.

Gl

Visoko je letos prvič sodelovalo na srečanju in pustilo zelo dober vtis. Nekoliko resnejšo, problemsko komedijo Sobe so gledalci (170)  lepo sprejeli tudi po zaslugi dobre igre obeh protagonistov.

Gl_O

Deževni večer ni dovolil niti trohice dvoma, da bo predstava v dvorani v Desklah. Morda je zaradi selitve prišel kakšen gledalec manj (180), vsakemu pa je lahko žal, kajti zamudil je izvrstno odigrano komedijo Ali ženske kdaj odnehajo.

Gl-Kr

Kranjskogorci ostajajo zvesti tradiciji: segajo po sodobnejših predstavah in poskrbijo za kvalitetno izvedbo. Zaradi grozečih oblakov smo se selili v dvorano, kar pa je morda bilo za spremljanje predstave celo boljše. Žal je slabo vreme odplaknilo tudi nekaj gledalcev, našteli smo jih le blizu 150.

Gl-A

Po daljšem oklevanju smo se žal spet selili v dvorano (upravičeno, saj se je zvečer ulilo); prepričani smo, da bi predstava še lepše zaživela na Kontradi. S komedijo v rahlo ljudskem stilu je KUD Pod lipo lepo zaokrožil raznovrstnost letošnjega srečanja, kar je številčno nekoliko skromnejša publika (140) nagradila z lepim aplavzom.

Gl-K

Zaključek je po nekaj letih spet pripadel nam – domačinom. Vreme je bilo dovolj uvidevno, da nam je dovolilo igrati na Kontradi, kjer se je zbralo kakšnih 250 gledalcev, ki so se prijetno zabavali ob zapletih in razpletih komedije Odlikovanje.

Večina je mnenja, da je program letošnjega Gledališča na Kontradi doslej najkvalitetnejši, kar nas seveda veseli. Prav tako nas veseli, da  kljub težkim  razmeram v naši družbi število gledalcev ostaja na isti ravni. To nas zavezuje, da bomo, ob podobni podpori občine in enakem razumevanju prebivalcev Kontrade, delo nadaljevali.

Nasvidenje torej v Gledališču na Kontradi 2013.